Sunday, April 4, 2010

MADU KHAULASalam.

Al-fatihah sedekahkan dengan tulus ikhlas kepada muslimin dan muslimat yang telah pergi meninggalkan kita dan bertemu Penciptanya.

Kembali menulis apa yang terlintas di fikiran,hanya mahu berkongsi dan bukan memaksa untuk mempercayai atau membeli produk yang akan saya perkenalkan diblog ini. Madu Khaula - madu asli dari negara Iran .... mungkin ramai yang dah tahu khasiatnya dan mungkin ada yang tidak tahu wujudnya madu ini di sini.

Saya menggunakan madu ini untuk seisi keluarga hampir 7 hingga 8 tahun yang lalu.Terlalu banyak khasiat madu ini dalam membantu menjaga kesihatan keluarga saya.Sekadar memberi beberapa kebaikan madu ini ianya dapat mengurangkan kesan asma bagi bayi dan kanak-kanak,batuk,selsema, kurang selera makan,menambah tenaga dan sebagainya.

Untuk maklumat lebih lanjut sila ke engine pencarian google dengan menaip nama `Madu Khaula'.Kesan sampingan untuk bayi dan kanak-kanak hampir tiada kerana madu ini tidak bersifat panas malah sedap dimakan/di bancuh bersama air masak.

Kawan-kawan dan sahabat boleh mendapatkan di mana-mana kedai yang menjual makanan kesihatan/jamu eg Giant,Carefour atau Tesco dengan harga rm65 bagi yang biasa dan rm70 bagi yang mempunyai sarang lebah di dalamnya.

Untuk yang membeli melalui saya harga diskaun akan diberikan - sila hubungi saya Naz 019 6493155 /email iqah65@yahoo.com untuk penjelasan,berkongsi maklumat atau berhajat untuk membeli. .


Terima kasih.wsalam

p/s : kami mengamalkan pengambilan madu khaula selepas proses berbekam untuk menambah tenaga.Alhamdulillah terbukti berkesan.

No comments:

Post a Comment